تكات حلوة جدااااا في المطبخ
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
تكات حلوة جدااااا في المطبخ
بسم الله الرحمن الرحيم
زهرتي الجميلة
اقدم لكي
تكات مهمة اوى فى الطبخ:
سر قرمشة البفتيك يتم اضافة البيكنج بودر الي البقسماط الذي يستخدم في تحمير البفتيك وصدور الفراخ وكذلك اﻻسماك
- مكرونه الباشميل لوعايزة الوش طري وطعمه ألذ ضيفى معلقه لبن بودر واللحم المفرومة ضيفي ليها قرن فلفل حار وقرفة وصلصة طماطم
- البانية حطي علي التتبيلة علبه زبادي ومعلقة خل علشان يكون طري من جوه ويستوي بسرعة وعند تحميره بوضع سمنه مع زيت
- علشان الكوسة بتتكسر وانتي بتقوريها اغلي ميه وحطيها فيها خمس دقائق هتلاقي المقوار بيمشي لوحده
- وانتي بتعملي صينية الرقاق حطي ربع معلقة شاي بيكنج بودر في الشوربة وادهني الصينية سمنة ورشي دقيق بسيط ونفض الصينية من الدقيق قبل ماتحطي الرقاق
- لو بتسلقي المكرونه مش ترمى ميه السلق خدى منها شويه وضيقيهم على الصلصه وسيبهم يتسبكوا مع بعض
- لو بتعملى محشى كوسة بالذات حطى شوية نعناع اخضر او ناشف بيبقى وهم معاة وبيغير فى الطعم
- لو عايزة عجينة البيتزا تبقى مختلفة نكهيها بالاعشاب حطى زعتر وروزمارى وممكن بصل بودرة وتوم بودرة بيغير طعم العجينة
- سعات بيفيض مننا رز بايت وبنرمى كتير وطبعا ولادنا مبيحبوش الرز البايت اوعى ترمية عصجى لحمة مفرومة واعملى شوية بشامبل وهاتى خضار بسلة وجزر وبطاطس مسلوقين ورصى صينيتك وقلبى الرز مع الخضار وحطى تحت بشامل وطبقة رز وطبقة لحمة وطبقة رز تانى وبعدين البشامل وكلى احلى صينية رز بالخضروات من الرز البايت
- لو عايزة اكلك خفيف شوحى البصلة على النار من غير زيت او سمنة بس وطى النار والبصلة هتنزل ميتها وتستوى فيها وبهريها على النار وانزلى بالطماطم وكلى احلى تسبيكة من غير دهوئ
والي لقاء اخر ان شاء الله
زهرتي الجميلة
نورالفؤاد- المساهمات : 12
تاريخ التسجيل : 05/03/2017
رد: تكات حلوة جدااااا في المطبخ
رائع يانور ماشاء الله عليكى حبيبتى
زهرة وردية- المساهمات : 22
تاريخ التسجيل : 05/03/2017
رد: تكات حلوة جدااااا في المطبخ
الاروع مرورك حبيبتيزهرة وردية كتب:رائع يانور ماشاء الله عليكى حبيبتى
تسلميلي
♥♥♥
نورالفؤاد- المساهمات : 12
تاريخ التسجيل : 05/03/2017
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى